DAURAH RAMADHAN 1441H/2020M

DAURAH RAMADHAN 1441H/2020M

Kami mengalu alukan kepada yang ingin berpuasa sebulan di Makkah alMukarramah dan pada masa yang sama berpeluang bertalaqqi alQuran.

Program talaqqi ini dilaksanakan oleh pihak Masjidil Haram ,para peserta yang berkeinginan mengikuti talaqqi akan didaftarkan secara rasmi.Pada bulan yang mulia ,selain dapat melaksanakan ibadah umrah dapat juga menyemakkan al Quran bersama tenaga pengajar alQuran bertauliah di Masjidil Haram.Bagi para pelajar dan para asatizah Tahfiz,kami menyediakan ruang untuk menduduki ujian hafazan alQuran dan bagi yang berjaya akan dianugerahkan Sijil Hafazan AlQuran Masjidil Haram.

Lebih menarik lagi ,apabila masuk 10 malam terakhir peserta akan beri’tikaf sepenuhnya dimasjil Haram.peserta akan merasai pengalaman beri’tikaf di Masjidil Haram.

ISTIMEWA,sebagaimana kebiasaan penganjur akan melaksanakan program KHATAM ALQURAN DIHADAPAN KAABAH.Peserta akan merasai seumur hidup khatam alQuran dihadapan kaabah sebagai pengalaman yang manis bersama alQuran.

Penginapan yang dipilih kali ini sesuai dengan kos yang amat murah,peserta tidak perlu menaiki bas kerana tempat penginapan masih berada dilokasi pusat.

Kami mengharapkan penyertaan terutamanya dari pemuda-pemuda tidak kira dari apa latar belakang dan kita berramadhan di Tanah Suci Makkah pada tahun ini,in sya Allah.

REBAT KHAS UNTUK PENYERTAAN AWAL! DAFTAR SEGERA!

SILA HUBUNGI :

https://wa.me/601110648455

https://wa.me/601110648455

https://wa.me/601110648455

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *